Termeni si conditii

Comandand de la noi soi (SC WEB MEDIA MANAGEMENT SRL) acceptati urmatoarele termeni si conditii.

Termenii si conditiile generale ale site-ului www.telecomenzi-cluj.ro

  1. Despre Noi IMMOTECH REMOTES SRL  cu sediul in str.Nadasel nr 61A, Cluj-Napoca jud Cluj Cod psotal 400267  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J12/4768/2019, avand cod unic de inregistrare 42040361, capital social 200lei, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: str.Nadasel nr 58A casa8, Cluj-Napoca jud Cluj Cod psotal 400267

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@telecomenzi-cluj.ro- pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
Prin telefon la numarul: 0749.150.383

Programul de lucru pentru preluarea comenzilor telefonice este de Luni pana Vineri, orele 10:00-20:00

II. Despre telecomenzi-cluj.ro

https://www.telecomenzi-cluj.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon. Mentionam ca vindem produse doar pe teritoriul Romaniei.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul https://www.telecomenzi-cluj.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele https://www.telecomenzi-cluj.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale https://www.telecomenzi-cluj.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a https://www.telecomenzi-cluj.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul https://www.telecomenzi-cluj.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email office@telecomenzi-cluj.ro
IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul https://www.telecomenzi-cluj.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului https://www.telecomenzi-cluj.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://www.telecomenzi-cluj.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile https://www.telecomenzi-cluj.ro
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
https://www.telecomenzi-cluj.ro/ nu  poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de https://www.telecomenzi-cluj.ro/. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele https://www.telecomenzi-cluj.ro/, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
https://www.telecomenzi-cluj.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Politica de confidentialitate

SC.WEB MEDIA MANAGEMENT SRL  este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal al A.N.S.P.D.C. la nr. 

Prin inregistrarea ca utilizator al https://www.telecomenzi-cluj.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului https://www.telecomenzi-cluj.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele https://www.telecomenzi-cluj.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. SC Immotech Remotes SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor.

Nota de informare privind protectia datelor personale:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC WEB MEDIA MANAGEMENT SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online si pentru reclama, marketing si publicitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti  prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://www.telecomenzi-cluj.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea ca utilizator nu este obligatorie insa daca vreti sa urmariti stadiul comenzilor dvs atuncae este util
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.telecomenzi-cluj.ro/, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.VII. Cum cumparVII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://www.telecomenzi-cluj.ro reprezinta preturile finale de cumparare(nu santem platitori de tva). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

Taxele de livrare sunt cele practicate de firma de curierat (cu care telecomenzi-cluj.ro are contrct la momentul actual si este afisat in cosul de cumparaturi)

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul https://www.telecomenzi-cluj.ro/ prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin https://www.telecomenzi-cluj.ro/ urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa office@telecomenzi-cluj.ro, in maximum 24 de ore.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala. Garantia produsului se emite odata cu factura fiscala, iar termenul decurge de la data emiterii acesteia.

X. Descrierea si returnarea produselor
https://www.telecomenzi-cluj.ro/ depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, https://www.telecomenzi-cluj.ro/ nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de https://www.telecomenzi-cluj.ro/ este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de�  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://www.telecomenzi-cluj.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.telecomenzi-cluj.ro/, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.telecomenzi-cluj.ro/, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://www.telecomenzi-cluj.ro
are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://www.telecomenzi-cluj.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://www.telecomenzi-cluj.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

Costuri suportate de catre cumparator:

– Cheltuielile de transport

– Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC WEB MEDIA MANAGEMENT SRL are dreptul de a decide acceptarea returului sau poate percepe taxe suplimentare pentru readucerea la starea initiala (in cazul in care produsele sunt uzate, deteriorate, fara ambalajul original, prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri)

Costuri suportate de catre vanzator:

– Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

– Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.

Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 ore de la receptie)

XII. Forta Majora
https://www.telecomenzi-cluj.ro/, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre https://www.telecomenzi-cluj.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa https://www.telecomenzi-cluj.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la https://www.telecomenzi-cluj.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele https://www.telecomenzi-cluj.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura cu administratorul societatii  Butyka Balazs balazs.butyka@gmail.com
XIII. Publicitatea
https://www.telecomenzi-cluj.ro/ poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea https://www.telecomenzi-cluj.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
https://www.telecomenzi-cluj.ro  respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@telecomenzi-cluj.ro, sau sa ne contactati la numerele si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate pe site

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul https://www.telecomenzi-cluj.ro/ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile https://www.telecomenzi-cluj.ro/ se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC WEB MEDIA MANAGEMENT  SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului CLUJ-NAPOCA.

XVI. Prezentarea ofertei
SC WEB MEDIA MANGEMENT SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul https://www.telecomenzi-cluj.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul https://www.telecomenzi-cluj.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul https://www.telecomenzi-cluj.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.